Shari ilk kez sahneye çıktı "Aşk ve Blues": "Kendimi keşfedip bulacağım bir albüm"

Felaket

New member
“'Learning The Blues' şarkısını dinliyordum ve bu kelimenin anlamı üzerine düşündüm. 'Blues'un ne olduğunu kendini kırık bir kalple bulduğunda, acı hissettiğinde, bir kayıp yaşadığında öğrendin' şarkısını söylüyordu Ella Fitzgerald. Kendimi çok yakın hissettiğim cümlelerim, bu melankoli duygusuyla sevgiyi kanalize etmeyi her zaman kendiliğinden kolay bulmuşumdur. Bu albümü yazmak için neredeyse bir yıl boyunca evde kilitli kaldım, özellikle karanlık bir evde. özellikle zor Ancak bu sürece öncülük ettiler, bu şarkıları yazmak bir sanatçı ve bir kişi olarak kendimi keşfetmemi ve bulmamı sağladı”, diyor Shari.

Salmo, Nayt, Mezzosangue kalibresindeki sanatçılarla işbirliği yaptıktan ve kendisini yeni sahnenin en umut verici yetenekleri arasında kabul ettirdikten sonra sanatçı, tanınmasına yol açan üslup kodunu bir rekora yoğunlaştırmaya hazır. Kendi gri alanlarıyla yüzleşmekten ve kendisini en kırılgan yönleriyle ortaya çıkarmaktan korkmayan samimi, içten bir yazı. Seyahat arkadaşlarıAnason, Dani FaivVe Epoque. Sanatçının sesine, Salmo ve Stabber gibi isimlerin küratörlüğünü yaptığı eklektik yapımların yanı sıra Machweo, Riva Undici ve Verano gibi yeni buluşlar da eşlik ediyor.

Billie Holiday, Nina Simone, Karen Dalton gibi geçmişin büyük sanatçılarının çalışmalarından ilham alan Shari, stil ve sesten çok aşkı, çılgınlığı, aynı zamanda elektriği ve enerjiyi derinliğinde yakalama arzusu nedeniyle yeteneklidir. bazı duyguların acısını, her şeyin itici “ateşi” olan şiire dönüştürmek.

2002 doğumlu Shari Shari, çocukluğundan beri müziği çok seviyor. Henüz 13 yaşındayken “Tu si que vales”e katılarak halkı ve eleştirmenleri ikna etmişti ve aynı yıl turnelerinin İtalya etaplarında açılış gösterisi olarak Il Volo'ya eşlik etti. 2019'da Benji & Fede için yazdığı “Sale” adlı kitapla da yazar olarak ortaya çıktı. Shari aynı yıl “Stella” ile Sanremo Giovani'ye katılıyor. Little Simz, Pip Millett, Arlo Parks gibi eklektik sanatçıların çalışmalarından ilham alan FKA Twigs, büyüme ve stilistik araştırma yoluna başlıyor. Narin ama güçlü bir ses, sınır tanımadan yayılabilen: Shari'nin müziğinde pop ve r&b sesleri birleşiyor, aynı zamanda şehir ve elektronik dünyası da birleşiyor. Metamorfozu güçlü noktası haline getirmeye devam eden bir proje. Başarıdan sonra. “The Fallen Angel”da Salmo ile birlikte Shari birkaç single yayınlıyor ve aynı zamanda Gomorra 5 için Sky Italia'nın tanıtım sütununda “Testamento – La resa dei conti” ile yer alıyor. İlk EP'nin yayınlanmasının ardından Sanremo Giovani'nin finalistleri arasında yer aldı ve 2023'te 73. Sanremo Festivali'ne “Egoista” ile katıldı. Yolculuk, sanatçının İtalya'nın en prestijli festivallerine düzenlediği yaz turuna eşlik eden “Alice Cehennemde” (2023) ile devam ediyor. Stüdyoda uzun süre çalıştıktan sonra artık benzersiz sesine odaklanarak yeni müziğini duyurmaya hazır.