Sinead O'Connor doğal nedenlerden öldü

Felaket

New member
Tgcom24

Scotland Yard aslında O'Connor'ın akıbetiyle ilgili çok az ayrıntı vermiş, kendisini evinde cansız bulduğunu, ölümünü “şüpheli” olarak değerlendirmediğini ve her türlü sonucu emredilen otopsiye ilişkin nihai rapora ertelediğini söylemekle sınırlı kalmıştı. adli tabip tarafından. nihai ölüm nedenleri konusunda sertifikalandırılmıştır.

İntihar eden 17 yaşındaki oğlunun büyük acısı

Çağdaş İrlanda müziğinin sembolü ve Grammy ödülü sahibi şarkıcının ölümünün ardından medya, yaşadığı bipolar bozuklukların yanı sıra 2022'de bir kişinin intiharının ardından sosyal medya aracılığıyla yaydığı çaresizliğin eşiğindeki mesajı da hatırlattı. dört çocuğundan 17 yaşındaki Shane. Üç eski kocasıyla ilişkileri de zordu: 2016'da ilk kocası John Reynolds'u onu terk etmekle ve her zaman onun ölmesini istemekle suçladı.

Binlerce kişi cenazede

O'Connor'ın geçen ağustos ayında Dublin'deki cenazesine, acı çeken müzik efsanesine son ve hüzünlü veda töreni için binlerce kişi katıldı. O'Connor'ın ölümü, başta memleketi İrlanda olmak üzere dünya çapındaki diğer müzisyenler ve ünlüler de dahil olmak üzere pek çok hayranının büyük bir üzüntü yaşamasına neden oldu. Cenaze gününde, 15 yıldır evi olarak gördüğü Dublin'in 20 kilometre güneyindeki İrlanda kasabası Bray'de yüzlerce kişi geçit töreninin güzergahında sıraya girdi.

Bir albüm ve film üzerinde çalışıyordu

90'lı yıllarda uluslararası üne kavuşan ve uluslararası büyük hit “Nothing Compares 2 U” ile ünlenen müzisyenin, özellikle Katolik Kilisesi'ni eleştirme isteği büyük bir başarı elde etti ve bazı kesimler tarafından karalanarak övüldü. diğerlerinden öncü. O'Connor'ın temsilcileri, ölümünden önce yeni bir albüm tamamladığını (kariyeri boyunca 10 stüdyo albümü yayınladı) ve bir turne planladığını ve ayrıca otobiyografisi “Rememberings”e dayanan bir film planladığını açıkladı.

Zihinsel sağlık sorunları

Müzisyen ayrıca, 2007 yılında ABD'li TV sunucusu Oprah Winfrey'e intihar düşünceleriyle boğuştuğunu ve bipolar bozukluk teşhisi konulduğunu açıklayarak zihinsel sağlığı hakkında da kamuoyuna açıklamalarda bulunmuştu. Son zamanlarda, özellikle de 2022'de 17 yaşındayken intihar eden oğlu Shane'in ölümünün ardından ilgi odağı olmaktan uzaklaşmıştı.

Çünkü saçlarını kazıtmıştı

Bir gün şarkıcı saçlarını neden kazıttığını anlattı. “Annem kız kardeşimin saçlarının çirkin, berbat ve iğrenç olduğunu aklına koymuş. Benim saçlarım uzunken bunu söylemeye başladı, bizi güzel kızı ve çirkin kızı olarak tanıttı. Ben de bu yüzden saçımı kestim. , güzel olmak istemedim.”