Sinemada İtalyan kara komedisi "Timor – Ölüm olduğu sürece umut da vardır"

Felaket

New member
Konu: Bir gece Roma'nın eteklerinde genç Calamaro, kendisini eski arkadaşları Jason, Freud, Gianmaria ve Rebecca'ya yanlışlıkla öldürülen bir adamın cesedini saklamaya yardım ederken bulur. Bu, ikisi arasındaki önemsiz bir tartışmanın rezalete dönüşmesinden önce, Jason'ın doğum gününü kutladığı barın sahibidir. Otuz yaşındaki beş parasız ve sonuçsuz arkadaş grubu, birkaç saat içinde kurbanın izlerinin ertesi sabaha kadar kaybolmasını sağlayacak bir plan yapmak zorunda kalırken, aralarında çözülmemiş sorunlar ortaya çıkar ve olayın şoku daha da derinleşir. kendi hayatlarında bir denge kurma fırsatı.

Film nasıl doğdu Yönetmen filmin doğuşunu şöyle anlatıyor: “Timor'u yazmaya başladığımda hikayede neler olacağını bilmiyordum, dışa vurmak istediğim duygularım vardı ve bu saçma durumları hayal etmekten keyif alıyordum. absürt karakterler. Bitirdiğimde, olağanüstü bir senarist olduğunu düşündüğüm arkadaşım Andrea D'Andrea'ya ilk taslağı okuttum. Ona aşık oldu ve projeye ortak olarak girdi. 30 yaşımda hissettiğim kaygıyı, tıpkı filmin kahramanı Calamaro gibi kendimi eksik ve kafese kapatılmış hissetmemi anlatıyordu. Yapım aşamasına gelince: “Film kolayca, tek bir gecede, tek bir mekanda çekilmek üzere tasarlandı, çünkü bu benim ilk filmim ve bütçe bulma konusunda ciddi zorluklarla karşılaşacağımı biliyordum.”

Oyuncular Başroller arasında Rocco Marazzita (eskiden D'Innocenzo Kardeşler'in “Dostoevskij” adlı TV dizisinde ve korku filmi “Sound of Silence”da Calamaro rolünde), Giorgio Montalto (Jason) ve Francesca'yı buluyoruz. Olia (Rebecca). Kadroyu, uyuşturucu satıcısı Involtina rolündeki basketbolcu ve model Valentina Vignali, Sandro Bonvissuto (Emanuele), Daphne Scoccia (Pollice) ve Stefania Visconti (Alessandra) tamamlıyor.