Sophia Loren, kalça ameliyatı sonrası mesaj: "Şimdi daha iyiyim, herkese teşekkür ediyorum"

Felaket

New member
Ameliyat Yıldızın menajeri Carlo Giusti herkese güven vererek açıkladı: “Ameliyat çok iyi geçti. Ameliyat mükemmeldi. Şimdi Sophia rehabilitasyona başladı, biraz dinlenmesi gerekecek ama neyse ki her şey yolunda gidiyor.”

Sakin ve dinlenmeli” “La vita in diretta” programına konuk olan Mussolini, “Islak, pürüzsüz zeminde kaydı ve kalçasını kırdı” dedi. Hemen kliniğe götürüldü ve hemen ameliyata alındı: iki Düşmeden saatler sonra zaten ameliyathanedeydi ve çok şükür epidural yaptılar, protez taktılar, ağrı kesici kullanıyor, sakin ve dinlenmiş olması gerekiyor, sonra fizik tedaviye başlayacak.” Şans eseri “her şey yolunda gitti: Teyzem iyi, ondan haber aldım ve güldük, çünkü ev kazasını öğrendiğimde tepkimi ona anlattım. Ortam mükemmel ve herkesi selamlıyor”.

Sophia Loren ailesiyle şakalaşıyor İsminin açıklanmasını istemeyen aileye yakın bir başka kaynak da Sophia Loren’in durumunun iyi olduğunu söylüyor: “Telefonda da konuştuk ve çok güzel bir sesi olduğunu söyleyebilirim, bana şunu söyledi’ Sana yaptığım şakayı gördün mü?” Rehabilitasyon sürecinden geçmesi gerekecek ama iyi tepki verdi” diyerek, 20 Eylül’de 89 yaşına giren İtalyan sinemasının efsanesinin sağlığı konusunda güven verdi.

Haziran ayında Arena di Verona’nın 100. yıl dönümüne duygusal bir ayakta alkışlamayla katıldıktan ve yönetmen oğlu Edoardo ile birlikte Giorgio Armani’nin Venedik’teki Arsenale’de düzenlenen Tek Gecelik defilesine onur konuğu olduktan sonra, halka açık son gelişmeler Eylül ayının başında Loren’in Bari’de kendi adını taşıyan bir restoranın kurdelesini kesmesi gerekiyordu.