Stadyumlarda turdan sonra son bir yayınlanmamış ve yeni bir ep verir

Felaket

New member
Başarılı bir tur

Altı tarih boyunca (Lignano Sabbiadoro, Roma ve Milano) Ultimo, iki saatin üzerinde müzik ve duygularla dolu bir gösteri sundu. Arkaya hakim olacak 600 metrekareden fazla led duvar ve devasa bir aydınlatma sistemi (500’den fazla aydınlatma armatürü), düşündürücü görseller ve “Pianeti”, “Peter Pan”, “Colpa delle favole”, “Solo” ve “Alba” albümlerinden aldığı hitlere eşlik edecek özel piroteknik efektler.

2024 Randevu

23 Haziran 2024’te Roma’da yapılması planlanan Stadio Olimpico’nun ikiye katlanmasıyla birlikte altı canlı performansa ulaşan yeni “Ultimo Stadi 2024 La FavolaContinua…” turunun ikinci Roman tarihi için biletler şimdiden online satışta.

Yeni yayınlanmamış ve Ep Live

Sanatçı ayrıca, toplam 342.532 girişle perdeyi kapatan turnesinin bitiminden sadece birkaç gün sonra yeni bir bölümün açılışını yaptı. Hatta, “Alba” albümünden alınan, son turne tarihlerinde canlı kaydedilmiş 5 şarkı olan “Ultimo Live Stadi 2023″ü yayınladınız. Önde gelen yayınlanmamış “Paura mai”, ardından “Alba”, “Nuvole in testa”, “Ti va di fare bene”, “Vivo per vivere” ve “Sono crazy about you” geliyor. “asla korkma benim neslimi temsil etme iradesine sahip çünkü hepimizin boş bir gelecekten korktuğunu biliyorum. Bu yüzden herkese şunu söylemek istiyorum ki, dışarıdan başarılı bir çocuk olarak görülsem de, her gün aynı korkularla yaşıyorum. Ve size bunun normal olduğunu söylemek istiyorum. Bazen aynaya bakıp kendinizi görememek normaldir… ve korkular normalleştiğinde, o boş geleceğe bakmak daha kolay hale gelir.”