Stefano Fresi için korku, oyuncu sahnede hastalandı

Felaket

New member
Tgcom24

Aktör, sahneyi tamamen terk etmeden önce neler olduğunu netleştirmek için “Üzgünüm, dizide yok” dedi. Fresi, tiyatro tarafından derhal alarma geçirilen ve kendisine ilk tıbbi bakımı sağlayan 118 kişi tarafından kurtarıldı. Botticino'daki Lucia Center personeli daha sonra Facebook sayfasında aktörün sağlık durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirerek herkesi rahatlattı ve kaçırılan performansın nasıl telafi edileceği konusunda bilgi verdi: “Gösteri sırasında meydana gelen hastalığın ardından nazik izleyicilerimizi bilgilendiriyoruz. Stefano Fresi ile konuştuk ve bize sağlık durumu hakkında güvence verdi. Bu herkes için büyük bir korkuydu çünkü bir oyuncu için gösteriyi yarıda kesmek her zaman son seçenektir. Neyse ki her şey çözülüyor. Stefano daha iyi ve o hemen tarihi geri almak istediğini söyledi. Bu nedenle tiyatronun programına uygun bir tane bulmak için çalışıyoruz ve en kısa sürede sizi bilgilendireceğiz. Bilet alanlar için bilet aynı olacaktır” .

Stefano Fresi kimdir ve sinema ve tiyatroda neler yapmıştır?

Stefano Fresi, “The Cyclone”, “Life is Beautiful” ve “Sudden Paradise” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan İtalyan aktör ve yönetmendir. Kariyerine doğaçlama tiyatroda Zelig ve Colorado gibi gösterilere katılarak başladı. 1996 yılında Carlo Verdone'un yönettiği “Iris Blond'a deli oluyorum” filmiyle sinemaya adım attı. O tarihten bu yana Leonardo Pieraccioni, Roberto Benigni, Carlo Vanzina ve Ferzan Özpetek gibi yönetmenlerle çalıştı. 2012 yılında, tanınmış oyunculardan oluşan bir kadronun yer aldığı bir topluluk komedisi olan ilk filmi “Tutti con tutti”yi yönetti. Aynı zamanda halk tarafından çok sevilen “I delitti del BarLume” dizisinin üç tarihi kahramanıdır ve aynı zamanda “Un medico in famiglia” dizisine de katılmıştır. Tiyatro oyunculuğu kariyerini her zaman televizyon ve sinema ile değiştirdi ama aynı zamanda besteci, şarkıcı, müzisyen ve seslendirme sanatçısıdır. Sinemada ayrıca “Criminal Novel” filminde Secco'yu ve “İstediğim Zaman Çıkıyorum” üçlemesinde Alberto Petrelli'yi canlandırmasıyla tanınıyor ve bu son filmi sayesinde David di Donatello'ya en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne aday gösterildi.