Sufjan Stevens’a nadir görülen otoimmün hastalık teşhisi konuldu

Felaket

New member
Haberler

Sufjan Stevens, sosyal medyada ve internet sitesinde yaptığı uzun paylaşımda başına gelenleri şöyle anlattı: “Ellerim, kollarım ve bacaklarım uyuşmuş ve karıncalanıyordu; gücüm, hassasiyetim ve hareket kabiliyetim yoktu.” “Neyse ki bir tedavisi var. Doktorlarım beni hayatta tutmak ve durumumu stabilize etmek için her şeyi yaparken yaklaşık iki haftayı yatakta mahsur kaldım. Onlara hayatımı borçluyum” diye ekledi.

Hassas aranjmanları ve şiirsel sözleriyle 2000’li yılların en ünlüleri arasında yer alan şarkıcı-söz yazarı, erkek kardeşinin kendisini hastaneye götürdüğünü, burada doktorlar müdahale etmeden önce MR, CT taraması ve omurilik muayenesi gibi bir dizi testten geçtiğini söyledi. durumunu teşhis edin. Şarkıcı, hayranlarına dokuzuncu stüdyo albümünün tanıtım yapılmamasının nedeninin aniden ortaya çıkan tıbbi durumu olduğunu açıkladı. “Rehabilitasyonumun henüz ikinci haftasındayım ama gerçekten iyi gidiyor ve tekrar ayaklarımın üzerinde durabilmek için gerçekten çok çalışıyorum” dedi. “Kendimi gelişmeye adadım, moralim iyi ve etrafım gerçekten harika bir takımla çevrili.

Sendrom

Guillain-Barré sendromunun her yıl yaklaşık 100.000 kişiden birini etkilediği tahmin edilmektedir ve nedenleri bilinmemekle birlikte, hastalar sıklıkla bu durumu bir enfeksiyondan sonra geliştirmektedir. Britanya Ulusal Sağlık Servisi’ne göre çoğu insan bir yıl içinde iyileşiyor, ancak tedavi birkaç ay hastanede kalmayı gerektirebiliyor. Stevens, 8 Eylül’den bu yana bir rehabilitasyon merkezinde bulunduğunu ve “vücudumu tekrar şekle sokmak ve tekrar yürümeyi öğrenmek için yoğun bir fizik tedavi gördüğünü” söyledi. Bu yavaş bir süreç ama iyileşeceğime dair bana güvence veriyorlar, sadece biraz zaman alıyor Çok fazla zaman, sabır ve sıkı çalışma.” “GBS’li çoğu insan bir yıl içinde tekrar kendi başına yürümeyi öğreniyor, bu yüzden kendime güveniyorum” diye ekledi.