taşıyıcı anneden doğan çocuk

Felaket

New member
Aynı şov kızı ve TV sunucusu, Instagram’da yayınladığı bir gönderiyle mutlu duyuruyu yaptı. Taşıyıcı annesine atıfta bulunarak, “Bize verdiğin bu inanılmaz hediye için sana teşekkür etmek istiyoruz Alexandra,” diye yazdı. Alexandra Ryan – ve onun burada olduğunu ve onu size sonsuza dek bağlayan bir isimle dünyaya duyurmaktan mutluluk duyuyoruz, Çalıkuşu Alexander Stephens“. Legend-Teigen ailesi gittikçe büyüyor: şimdi aslında altı üyesi var. Küçük Wren Alexander’a ek olarak ikisi, Ay Simon, Miles Theodore Ve Esti Maxinesırasıyla 2016, 2019 ve 2023 doğumlu.

Taşıyıcı gebelik, nedenleri Christine Teigen

Christine Teigen uzun bir mesajla neden birine başvurmaya karar verdiğini açıkladı. taşıyıcı anne küçük Wren için. “Jack’i kaybettikten sonra artık bir çocuğu taşıyabileceğimi düşünmüyordum. Çevremdeki insanlar bir daha o acıyı yaşamamı istemediler – modeli açıkladı – Böylece 2021’de döndük. Ama bir noktada, terapi görürken, John’a gittim ve ona son bir kez anne olmayı denemek istediğimi söyledim.”

John Legend dördüncü kez baba oldu: bebek taşıyıcı anneden doğdu - fotoğraf 1

instagram

Teigen’in açıkladığı gibi, dördüncü çocuğunu doğuran Alexandra Ryan ile tanışmak gerçek bir servetti: “Onunla konuştuğumuz ilk andan itibaren mükemmel olacağını hemen anladım. Arkadaş olmak istedim. Onunla çocuklarımız birlikte oynasın istedim, onunla yemek yemek istedim, kulağımı karnına dayayıp oğlumun kalp atışlarını dinlemek istedim. Sonsuza kadar hayatımda olmasını istedim ve hala istiyorum.”