Tiziano Ferro, tarihi menajerine veda etti

Felaket

New member
Tgcom24
Fabrizio Giannini ve şarkıcıyla ilişkisi

İkilinin ortaklığı 2000'li yılların başına kadar uzanıyor ve Ferro menajer sayesinde ilk sanatsal sözleşmesini imzaladı.
Ferro'nun artık menajerin hak ettiği ışığa sahip olmadığını yazarken söylediği sözlere azami dikkat gösteriliyor. Hayranları alarma geçiren ancak sanatçı için bir kriz anının habercisi olabilecek bir cümle.

Zor bir yıl: “Artık şarkı söyleyemiyorum

Tiziano Ferro'nun son ayları hiç de kolay olmadı. 25 Aralık'ta sanatçı, kendini ifade etmede büyük zorluk yaşadığını açıkladığı uzun bir sosyal video yayınladı: “Hepinize merhaba arkadaşlar. Noel karaokesini beklediğinizi biliyorum, ama bu biraz özel bir yıl ve son zamanlarda oraya gitmedim. Gerçekten şarkı söyleyemiyorum, yazamıyorum, müzik yapamıyorum.” Daha sonra şöyle devam etti: “Birkaç gün önce muhteşem Elisa ile performansı kaydettim, şarkı söyledim ve her şeyin sona erdiğini düşündüm. Sonra performans bittiğinde sesim bir süreliğine kesildi ve bu yüzden bedenimin ve sesimin bana onlara saygı duymam gerektiğini söylediğini anladım.”

Video, Latin şarkıcının kolay bir yıl olmadığını itiraf ettiği ve hayranlarına yakınlıkları için teşekkür ettiği samimi bir itiraf niteliğinde. “Yeniden doğuşun her zaman bir yıkım döneminden geldiği doğruysa – diye açıklıyor – size, gelecek yılın yeni şeylerle dolu bir yıl olacağından emin olduğumu söylemek için buradayım ve bunu sizinle de yapmayı umuyorum” .

Daha sonra “geri döneceğine” söz vererek sözlerini bitiriyor: “Özel bir yıl oldu, çok zor bir yıl, ama ben buradayken ve hala acı çekiyorken, acı çeken birçok insanın olduğu gerçeğinden şikayet etmeme kesinlikle izin vermiyorum. uzaktan da olsa sana hayran olma ihtimali Tekrar yakın olacağız, üzgün değilim, olumluyum çünkü ailem burada, ailem sensin, onlar benim çocuklarım: bu sadece farklı bir Noel. Bu Noel'i hatırlayın, çünkü bu bir kez daha birlikte şarkı söylemeyeceğimiz, bunun yerine yeniden birlikte şarkı söylediğimiz anın daha da özel olacağı bir Noel olacak. Seni seviyorum çünkü bana yakındın.”

Ses tellerindeki nodül

Ferro, temmuz ayında ses telinde nodül olduğunu ancak daha önce pandemi nedeniyle ertelenen canlı gösterilerde izleyiciyle buluşmaktan vazgeçmek istemediğini açıklamıştı. Ve bunu yaparak sağlığını riske attı.

Sosyal medyada “Artık size gerçeği söyleyebilirim” diye yazdı: “Tura başlamadan kısa bir süre önce ses telimde bir nodül teşhisi konuldu. Açık olmak gerekirse, bu bir futbolcunun şampiyonlukla yüzleşmesi gibi bir şey. hasarlı bir tendon. Ameliyat olmam gerekecek, iyileşmem gereken çok şey olacak… ama önemli değil. Söylemem gereken ve bilmenizi istediğim tek şey, Vazgeçmek ve her bir şehrimi vermemek yerine o sahnede ölmek.”
Şarkıcı daha sonra canlı gösterilerde yaşadığı korkuyu şöyle itiraf etti: “Tura başlamadan kısa bir süre önce sesimde bir sorun hissettim. 25 yıldır bu benim başıma hiç gelmemişti ama orada bundan emindim. Şöyle dedim: bir şey.” yanlış. ben doktora gittim ve biliyordum, biliyordum, biliyordum: ses tellerimde polip vardı, bir şey olduğunu biliyordum çünkü alçaklarda rahat edemiyordum, bu da beni rahatsız ediyordu. Benim için dünyanın en kolay şeyi bu.Ameliyat olmadan gerilemez dediler.Ben tura devam etmeyi, konuşma terapisi yapmayı ve hiçbir şey söylememeyi seçtim: Ağlayan bir bebek olarak iyi niyet toplamayı sevmiyorum. Ancak, sesimin birdenbire kısılması riskini de göze alarak, acıyla sahneye çıktım, çünkü ne kadar zorlarsan o kadar kötüleşir.Tur bittikten sonra, iki aylık zorunlu dinlenmenin ardından, geri döndüm. doktorlar ve polip, ameliyat edilecek hiçbir şeyin kalmadığı noktaya geriledi. Gitti. Bir gizem.”

Ferro kocası Victor'dan boşandı, işte nedeni

Birkaç ay sonra, Eylül ayında, yedi yıllık aşk ve 4 yıllık evliliğin ardından kocası Victor'dan boşandığı açıklandı. Şok edici mesaj, şaşırtıcı bir şekilde, şarkıcının Instagram profilinde yayınladığı ve sadık takipçilerine hitaben uzun bir gönderiyle geldi: “Artık öncelik çocuklarım” diyen sanatçı, İtalya'da verilen tüm taahhütleri iptal etmek zorunda kaldığı için özür dileyerek geldi özellikle romanının sunumu. “Bu karanlık an geçecek,” diye açıklıyor: “ve şarkı söyleyip gülmeye, kitabım hakkında, hayatım hakkında… hayatımız hakkında konuşmaya geri döneceğiz”.

Bu yüzden şarkıcı çocuklarını İtalya'ya getiremiyor

Tiziano Ferro ve eşi Victor Allen, Şubat 2022'de baba oldular. Şarkıcı, boşandığını duyurduktan sonra bu seçimi “çocuklarım Margherita ve Andres'i kurtarmak için” yaptığını söyledi. Ardından da ilk romanı “Başlangıçta Mutluluk”u sunmak üzere Ekim 2023'te yapmayı planladığı İtalya gezisini ertelemeye zorlayan nedenleri şöyle açıkladı: “Neden onları yanımda İtalya'ya getiremiyorum? İtalyan yasalarının bununla hiçbir ilgisi yok.” bununla birlikte bu Amerikan kurallarının hatası” dedi ve ardından şunu ekledi: “Çocuklarla birlikte ayrılamamak İtalyan yasalarından değil, sıkıcı ve sinir bozucu bir teknik detaydan kaynaklanıyor: boşanma sürecim devam ediyor, eyaleti terk edemem Çocuklarımla Kaliforniya'ya tek başıma gelebilirdim ama bu, bu dönemde çoğunlukla benimle olan onlara bakamamak anlamına gelirdi.”