Tgcom24
Travis Scott, “Utopia” albümünün teklisi
“Biliyorum?” Travis Scott'ın Temmuz 2023'te çıkan son albümü “Utopia”nın dördüncü ve son teklisidir ve Circus Maximus'ta yaklaşık 70.000 kişinin (konuk Ye ile birlikte) önünde verdiği Roma konseriyle kutlanmıştır. Rapçi, Şubat ayında Dua Lipa, Billie Eilish ve Olivia Rodrigo ile birlikte 2024 Grammy Ödülleri'nde sahnenin kahramanları arasında yer alacak. Ayrıca albüm sayesinde Scott En İyi Rap Albümü kategorisinde de yarışıyor.
Emily Ratajkowski Inter formasıyla
“Biliyorum?” şarkısının videosu Başrollerde iki süpermodel Emily Ratajkowski ve Anok Yai yer alıyor. Görüntülerde belli bir noktada Nerazzurri hayranlarını şaşırtan bir şekilde Emily'nin hala Pirelli sponsorluğunda olan eski bir Inter forması giydiği görülüyor. İnternette bunun 2017/18 veya 2018/19 vintage olabileceğine inananlar var. Model dördüncü kez bir İtalyan futbol takımının formasını giyiyor. 2017 yılında 10 numara ve adının yazılı olduğu kişiye özel Juventus forması ile başarıya ulaştı. Ancak ertesi yıl Roma taraftarlarını da aynı şekilde kızdırdı. 2023'te Instagram'daki hikayelerinde Napoli antrenman forması giyiyordu (“Napoli'yi izlemek için gömleğimi değiştirdim” diye yazmıştı).
Bloke Çekirdeği fenomeni
Emily Ratajkowski'nin İtalyan futbolu konusunda gerçekten tutkulu olup olmadığı bir sır olarak kalmaya devam ediyor; belki de stilistik seçiminin Bloke Core fenomeninin sonucu olması daha inandırıcı olabilir. Trend, 2021'in sonunda Tik Tok'ta, klasik bir futbol forması ile bir kot pantolonun birleşiminden oluşan bir görünüm kullanılarak doğdu. Ve yavaş yavaş spor kıyafeti, kullanımı sahanın çok ötesinde tasarlanan, modaya uygun bir giysiye dönüştü. Yakın zamanda Dua Lipa'yı Palermo formasıyla gördük, Kim Kardashian Instagram paylaşımında 1997/98 sezonundan kalma Roma formasıyla, Chiara Ferragni'yi ise Borussia Dortmund'un sarı-siyahlı formasıyla Los Angeles'ta dolaşırken fotoğrafladı.