Vasco Rossi, Apulia denizinde yakın karşılaşmalar

Felaket

New member
22 Ağustos 2023 09:34

Komandante, 2021’den bu yana fahri hemşehrisi olduğu Castellaneta Marina’da (Taranto) tatilde.

Vasco, videoya eşlik eden gönderide “Muhteşem bir gün” notunda şöyle yazıyor: “Üçüncü türden yakın karşılaşmalar. Dün denizanasıyla biraz oynadım… Onları incitmeden okşamayı öğrendim ve… şimdi Ben suyun üzerinde yürüyeceğim!”

Zocca’lı rock’çı, tatillerini bir süredir Puglia’da, tam olarak 2021’den bu yana fahri hemşehrisi olduğu Taranto eyaletindeki Castellaneta Marina’da geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan görüntülerde Vasco sahilde ve plajda. hayranlarıyla birlikte imza dağıtarak poz verdi.

Rock zamanında bir yaz

Haziran ayının sonunda Vasco Rossi, Salerno’daki stadyum turunu tamamladı. Rock’çı bu yıl 5 şehirde 11 buluşmada 450.000 kişiyi bir araya getirdi: Rimini’den Bologna’ya, Roma’ya, Palermo’ya ve Salerno’ya. Bologna’daki tüm çifte randevu ve poker turu olan Vasco Live, biletleri tükenen Arechi stadyumunda 28 ve 29 Haziran’da iki akşam boyunca kapandı. Kom, “Bu gerçek bir yeniden doğuş turu. Sonunda gerçekten hazırız, geçen yıl canlı gösterilere ilk dönüşle yarışa katıldık ve şimdi güçlü koşmak için eğitildik” diye açıkladı Kom.
Ve 1978’de onu birkaç günlüğüne askerde gördüğü Salerno’daki son randevusunda: “O zamandan beri duygusal olarak bağlı olduğum şehre kapanıyorum”.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Simone Gatto Srl

Narenciye suları, Sicilya içmek

Kışın (soğuk algınlığına ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun teslim ettiği bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsıyor. neredeyse yüz yıldır, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Simone Gatto Srl

Kışın (soğuk algınlığına ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun teslim ettiği bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsıyor. neredeyse yüz yıldır, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

İlgili