Vasco Rossi “Colpa d'Alfredo” şarkısına ilham veren arkadaşının yasını tutuyor

Felaket

New member
14 Şubat 2024 10:28

Zocca'lı rockçı Andrea Giacobazzi'yi sosyal medyada kutluyor: “Seni çok özleyeceğim. Her zaman kalbimde yaşayacaksın”

Vasco Rossi, şarkısına ilham veren arkadaşının yasını tutuyor Alfredo'nun hatası - fotoğraf 2

Tgcom24
“Alfredo'nun hatası”

1980 tarihli albüme adını veren “Colpa d'Alfredo” şarkısında, Vasco Rossi, 1980'de tanıştığı bir kızla çıkma girişiminde onu başarısızlığa uğratan kişi olarak Alfredo takma adıyla Andrea Giacobazzi'yi gösteriyor. o zamanlar Modena'nın “Snoopy'si” olan bir kulüp. Zamanla ikonik hale gelen bu şarkının doğuşunu son yıllarda Giacobazzi bizzat şöyle anlattı: “Vasco bize geldi. Duyguları yüzünden iki bin yaşındaydı, onu evine götürmek istiyordu. Onunla konuşmaya başladım, çünkü o Akşam oynayacağı Misano'ya gitmek için trafiğe takılmamak adına zamanında yola çıksa daha iyi olurdu.Bunlar 'tüm fırsatlarını boşa harcatan ciddi ve yersiz konuşmalardı'. ”

Vasco'nun anısı

Vasco Instagram'da şöyle yazıyor: “Sevgili Ciciui, seni çok özleyeceğim. Her zaman kalbimin içinde yaşayacaksın! Wiva Andrea Giacobazzi (Alfredo'nun hatası). Andrea – Vasco'nun altını çiziyor – birçok kişi sırtını dönse bile her zaman benim tarafımdaydı. beni tanımıyormuş gibi davrandılar. Yaptığım şeye inanmadılar. O ve Marengo (Modena'da) her zaman bana yakındılar. Bunu hatırlamak isterim çünkü onun umursadığını biliyorum!”. Sonuç olarak: 'Son olarak, Vasco'nun 2017'de düzenlediği ve 'Colpa d 'Alfredo' şarkısıyla açılan mega rekor konseri olan, daha sonra Modena Park haline gelecek olan 'vizyona' sahip olan ilk kişiler arasındaydı.”

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

İlgili