Venedik 80, Luca Guadagnino’nun “Challengers”ı Festivalin açılışını yapıyor

Felaket

New member
Arsa

Zendaya, dizinden ciddi bir sakatlık geçirdikten sonra teknik direktörlüğe dönüşen eski bir tenis dahisi olan Tashi Duncan’ı canlandırıyor. Ancak Tashi’nin kocasını kurtarmak için kendi kişisel stratejisi vardır, bu yüzden onu, kaderin onun arkadaşı ve eski erkek arkadaşı Patrick (Josh O’Connor) ile çarpışmasını istediği Challenger Turu’na yazdırır. Tashi. Onlar için geçmişle günümüz arasında tenis kortunun çok ötesine geçen bir meydan okuma.

Guadagnino’nun duyguları

“Yeni filmim Challengers’ı Venedik Film Festivali’nde izleyicilere sunacağım için çok heyecanlıyım. Gençliğin enerjisi, aşk ve benliğin gücüyle dolu modern ve güçlü bir hikaye. Zendaya, Josh ve Mike tamamen Performanslarında hiç görülmemiş bir aurayı ekrana getirme konusunda orijinal ve yeni” diyen Luca Guadagnino, “Lido seyircisinin açılış gecesinde Trent ve Atticus’un film müziği eşliğinde dans etmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Festivalin 80. Sürümü. Bir film yapımcısı olarak benim için festivalin açılışı bir rüyanın gerçekleşmesi ve Challengers’a bu ödül için Alberto’ya ve Venedik Bienali’nin tüm ailesine derinden minnettarım”.

Barbera’nın övgüsü

Sanat yönetmeni Alberto Barbera için “Luca Guadagnino, hem İtalyan hem de yabancı aktris ve oyuncularla çalışmaya her zaman alışmış, her seferinde her birinden maksimum sonucu almayı başaran birkaç İtalyan yönetmenden biri. Guadagnino, yaratıcı enerjisine sınır koymadan aşk, dostluk ve erkek rekabeti gibi temaları hafiflik ve sportif kabadayılıkla ele alarak ironi, duygusallık ve hoşlukla dolu büyüleyici ve heyecan verici bir gösteri yaratıyor. .”

Venedik’teki Guadagnino

Luca Guadagnino artık Venedik’te evinde. “Beni Adınla Çağır” filmiyle şimdiden en iyi film kategorisinde Oscar’a aday gösterilen yönetmen, Lido’ya yalnızca bir yıl sonra geri dönüyor: “Kemikler ve Hepsi” 2022’de en iyi yönetmen dalında Gümüş Aslan’ı kazandı. Daha önce Laguna “The Protagonists” (1999), “Io sono l’amore” (2009), “Bertolucci on Bertolucci” (2013), “A Bigger Splash” (2015), “Suspiria” (2018) filmlerinde rol almıştı. , “Salvatore: Düşlerin Ayakkabıcısı” (2020).