“Will Smith ve ben 7 yıldır ayrıyız”

Felaket

New member
11 Ekim 2023, 16:25

Aktris bunu Hoda Kotb’un “Today Show” programına verdiği röportaj sırasında açıkladı.

İşlerin nasıl kötüye gittiğini anlatan Jada Pinkett Smith, “2016 yılına gelindiğinde denemekten yorulmuştuk. Sanırım ikimiz de hâlâ diğer kişinin ne olması gerektiğine dair fantezimizde takılı kalmıştık.” Bu nedenle boşanma gibi kesin bir adım atmadan yollarını ayırma kararı alırlar. “Ondan boşanmak için asla bir neden olmayacağına söz verdim – röportaj sırasında açıkladı -. Her şey üzerinde çalışacağız. Ve bu sözümü bozmayı başaramadım”.

Konuyu gizli tutma kararıyla ilgili olarak Pinkett Smith, kendisinin ve Will Smith’in “henüz hazır olmadıklarını” açıkladı. “Hâlâ birbirimizle nasıl ortak olabileceğimizi çözmeye çalışıyorduk,” dedi, “’İnsanlara bunu nasıl anlatacağız?’ Bunu anlamamıştık.”

Smith, Will Smith’in ev sahibine herkesin önünde tokat attığı 2022 Oscar’ları sırasında ayrılığın zaten devam ettiğini belirtti. Chris Kaya Aktrisin yaşadığı alopesi hakkında şaka yapan kişi. Pinkett Smith olay hakkında konuştu ve diğer birçok kişi gibi kendisinin de başlangıçta bunun iki adam arasında bir taslak olduğunu düşündüğünü açıkladı. “‘Bu bir skeç’ diye düşündüm.” ‘Will’in ona vurmasına imkan yok’ diye düşündüm” diye hatırladı. “.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Kompakt ve verimli SUV

Hyundai

Kompakt ve verimli SUV

Benzinli, hafif hibrit, tam hibrit veya %100 elektrikli Yeni Hyundai KONA, kompakt SUV standartlarını yeniden tanımlıyor. Cesur tasarım, daha büyük boyutlar, güvenlik, konfor, akıllı teknolojiler ve yeşil motorlar: %100 elektrikli versiyondan doğan ve daha sonra hibrit versiyona ve tüm seriye genişletilen yenilikçi bir proje

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Kompakt ve verimli SUV

Hyundai

Kompakt ve verimli SUV

Benzinli, hafif hibrit, tam hibrit veya %100 elektrikli Yeni Hyundai KONA, kompakt SUV standartlarını yeniden tanımlıyor. Cesur tasarım, daha büyük boyutlar, güvenlik, konfor, akıllı teknolojiler ve yeşil motorlar: %100 elektrikli versiyondan doğan ve daha sonra hibrit versiyona ve tüm seriye genişletilen yenilikçi bir proje

Daha fazlasını bul

İlgili