Zucchero, World Wild Tour’un patlamaya hazır

Felaket

New member

“D’deki Şeytan”

9 ve 10 Haziran tarihlerinde Reggio’da gerçekleştirilen “Diavolo in RE” adlı iki konserle ilgili olarak Zucchero, “Turun geri kalanıyla karşılaştırıldığında, köklerimden daha çok bahsedeceğim biraz daha uzun bir parti olacak. Aşk ve kökler.. Salmo’yu davet ettim, 3-4 yıldır bana gençlerle, bu rapçiler ve tuzakçılar, o saçmalıklar için bir şeyler yapmamı söylüyorlardı, ama hiç kimseyi seçmedim ve her şeyden önce yapamam çünkü müziği bir şey olarak görüyorum. melodi, açık alanlar olarak ve bunun yerine her 10 saniyede bir kelime koyuyorlar. Bunun yerine Salmo, Sanremo festivalinde (Shari ile eşleştirilmiş, ed.) “İçimdeki Diavolo” versiyonuyla beni etkiledi. O gerçek bir müzisyen, o gerçek bir müzisyen. Bildiğim müzik I. Sesini çıkarırken müzik geçmişi var. Ve arkadaş olduk. Onunla kayıt anlamında da inandırıcı bir şeyler yapmayı düşünebiliriz. Etrafta dolaşan diğer arkadaşlar-sanatçılar da var ama karar verilir. son anda “.
Il Diavolo RE’de Campovolo’nun yeni görünümünün açılışını yapmak için bir fırsat olacak: her gösteri için 35.000 koltuk (en ünlü şarkılarından birine saygı duruşunda bulunarak elmas şeklinde düzenlenmiş) ile RCF Arena, dünyanın en büyük Arenası oluyor. Koltuklu Avrupa, optimum görüş ve akustiği garanti etmek için %5’lik bir eğimle özel olarak oluşturulmuştur.

Zucchero, Dünya Vahşi Turu bir patlama ile başladı ve şimdi sıra Reggio Emilia'da - fotoğraf 2

basın ofisi
Caracalla Konseri

Caracalla’da iki buçuk saatin üzerinde enerjik bir gösteri sahneledi, bu gösteride kendini esirgemedi ve her şeyden önce selden hırpalanmış Emilia Romagna’sını unutmadı ve onuruna “Let” şarkısını söyledi. 2006’da Katrina Kasırgası’nın harap ettiği New Orleans için yazdığı şarkı “it parlıyor”. “‘Mississippi’ kelimesini ‘benim toprağım’ yerine koyarak bir mısrayı değiştirdim. Fazla bir şey söylemedim, ama diğerleri retoriğe düşmeden zaten söylemediler derken ne demek istiyorsunuz?”
Sahnede Sherrita Duran Gospel Korosu ve Polo Jones (Müzikal yönetmen, bas), Kat Dyson (gitarlar, bvs), Peter Vettese (hammond, piyano ve synth), Mario Schilirò (gitarlar) tarafından bestelenen uluslararası bir süper grup eşlik etti. , Adriano Molinari (davul), Nicola Peruch (klavye), Monica Mz Carter (davul, perküsyon), James Thompson (kornalar, bvs), Lazaro Amauri Oviedo Dilout (kornalar), Carlos Minoso (kornalar) ve Oma Jali (arka vokaller) .

Bruce Springsteen’in savunmasında

Basınla yaptığı bir toplantıda Zucchero, Emilia Romagna’yı vuran sellerin ardından Ferrara ve Roma’daki konserler sırasında Bruce Springsteen’e yöneltilen ‘sessizlik’ suçlamalarından bahsetti. “Bence hiçbir şey bilmiyordu, onu tanıyorum” dedi, “Bu işlere her zaman çok dikkat eder. Rol yapan ve saklanmaya gerek olmayan biri değildir” dedi. Konuyla ilgili olarak şunları ekledi: “Dünyada savaşlar, çatışmalar, anlaşmazlıklar ve uyumsuzluklar gibi çok fazla karanlık şey oluyor, ağır şeyler ve Romagna’daki gibi felaketler insanı düşündürüyor, düşündürüyor. Churchill’in dediği gibi ‘Bugün her şey çok sıkıcı'”.

Politik olarak doğru

Zucchero her zaman olduğu gibi açık sözlü, kendisini “meyhane” şarkıları yazmakla suçlayanlara da şu yanıtı verdi: “Yüce olarak tanımlanan “Dune Mosse” veya “Un Soffio Caldo” şarkılarının yanında bir de taverna yazdığımdan şüphesi olan varsa. “Vedo Nero” veya “Bacco Perbacco” gibi çift anlamlı şeyler, o zaman blues hakkında hiçbir şey anlamadı. Rahatsızlık ve seks el ele gider ve sonra çocuklar, sadece bir kez yaşarsınız! Politik doğruculuk umurunuzda değil mi Sarı deri ceketimi beğenmiyorsunuz Armochromist ne Hayır hayır Modayı hiç takip etmedim Dolabımda hala Armani ve Versace’nin bana verdiği güzel ceketler duruyor. ölçüye göre yapıldı. Ama Sanremo’ya da kayıkhane ton balığı gibi giyinerek gittim. Büyüdüğüm yerin bir parçası değil”.

Turun diğer tarihleri

World Wild Tour daha sonra 24-25 Temmuz’da Caserta’daki Reggia Avlusu’nda, 28-29-30 Temmuz’da Syracuse’daki Yunan Tiyatrosu’nda devam edecek, konserler öncesinde yeni bir tarih eklendi, yani 27 Temmuz Valle dei Tapınakları Agrigento’da. Geçen yıl Londra’daki Royal Albert Hall’da ve 14 konserle Arena di Verona’da biletleri tükenen uluslararası turne, 24 Nisan’da Yeni Zelanda’nın Auckland kentindeki Auckland Town Hall’dan yeniden başladı ve Avrupa sınırlarının ötesinde sona erdi. Sidney Opera Binası’nda. İzleyiciler ve eleştirmenler tarafından büyük başarı yakalayan “World Wild Tour”, Ağustos ayına kadar devam ediyor ve Zucchero’yu Avrupa çapında sahnelerde izliyor.